Monday, January 14, 2019

Čo je potrebné pochopiť, o anabolické steroidy

Myslíte, že ste sa dozvedeli o steroidy? Potrebujeme vedieť, čo oni sú všetci okolo? Som vlastne písal tento článok, aby vám ponúknuť trochu steroidov vedomostí.

Čo sú zač?

Anabolické steroidy sú syntetické verzie testosterónu, telo je úplne prirodzený pohlavný hormón. Anabolické steroidy boli skutočne pútavý pre profesionálnych športovcov, rovnako ako telo stavitelia vzhľadom k tomu, že posilnenie rozmeru a tiež húževnatosť svalového tkaniva. Navyše zvyšujú agresivitu a tiež konkurencie, čo môže byť výhodné atribúty športových aktivít, rovnako ako v klube zdravia.

Presne tak, ako sú anabolické steroidy použité ako drogy?

Všeobecne anabolické steroidy môžu byť odporučené inzerovať chuť do jedla, podporiť vývoj kostí, generovať Muž puberty, pre zníženie účinkov svalového tkaniva plytvanie z perzistentných podmienok, ako sú rakovinové bunky alebo AIDS, rovnako ako môže odhaliť záruku ako mužský narodenia ovládanie. Tieto lieky sú ľahko dostupné ako zubná prášky, injekcie steroidov, rovnako ako kožné škvrny.

Len ako to anabolické steroidy prácu?

Anabolické steroidy transformovať svalovej hmoty a sily. Steroidy spôsobujú zvýšenú produkciu zdravých proteínov, ktoré sú stavebnými kameňmi svalov (viac stavebných blokov navrhne ďalšiu možnosť svalovej hmoty a vytrvalosti). Nižšie je nižšia ako veda.

Ak je steroid spotrebovaná buď perorálne alebo pomocou injekcie, putuje na androgénne receptory sa nachádzajú v mnohých bunkách. Tento odkaz zapne hormonálneho činidla receptora vyvíjajúci nosiča RNA, ktorá znamená DNA konštrukt špecifických zdravé proteíny (sval stavebné kamene). Tieto proteíny cestovať v celom tele vytvára anabolické / rastové reakcie. Aj keď anabolizmus je hlavnou činnosťou steroidov, ale tiež extrahovať niekoľko rôznych ďalších žiaducich a nepriaznivé výsledky.

Takže môžu pracovať? Áno, existuje potreba vziať NO existujú uskutočniteľné podstatný negatívny vplyv? NAOZAJ. Stále zvuk v poriadku, aby sa steroidy? Čítajte ďalej.

Aké sú nebezpečenstvá používanie Anabolické steroidy?

Okrem zvýšenia svalovej hmoty húževnatosť, ako aj hmotnosť, výsledky pri anabolické steroidy patrí škodlivé zmeny hladín cholesterolu, vysoký krvný tlak, akné, poškodenie pečene, a modifikácie v rámci pre ľavej srdcovej komory, ktoré sú niekoľko príznaky, ktoré môžu viesť ku kardiovaskulárnym chorobám.

Anabolické steroidy majú androgénne alebo virilizing dopad, čo naznačuje, že vplyv na mužské vlastnosti, ako poukázal koniec. Anabolické steroidy ovplyvňujú nástup puberty, rast klitorisu u žien, rovnako ako penis u samcov deti (neovplyvňuje veľkosť penisu u dospelých ešte oslabiť semenníky), zvýšená veľkosť speváckych akordov a rastúce z hlasu, zvýšené ochlpenie (prsia, chrbát), rovnako ako čoskoro plešatosti u jedincov s predispozíciou k nemu. Ďalšie vedľajšie účinky sa znižuje plodnosť, rovnako ako testikulárne atrofia (zmrštenie).

Oveľa viac možných známe negatívne účinky, ktoré steroidné Zákazníci Nebezpečenstvo:

  • Enhanced Liver Function.
  • Klinické depresie z prírodného testosterónu Manufacturing.
  • Zvýšenie hladín cholesterolu a vysoký krvný tlak
  • Transformovaná štítnej žľazy Feature.
  • Krvácanie z nosa.
  • Rast poprsie, ako buniek u mužov
  • necitlivosti
  • Androgénne vedľajšie účinky, ako je rednutie vlasov, zväčšenie prostaty, mastná pleť, zadržiavanie vody (typický vzhľad), zvýšenú vlasy tela na prsiach a chrbte.
  • Zakrpatené vývoj, ak ste mladý dospelý.
  • Tieto orals tiež majú tendenciu vytvárať nevoľnosť alebo vracanie, uvoľnenie čriev, nezrovnalosť, rovnako ako zvracia.
  • Môže urýchliť vývoj nádorov.

Problém je s mnohými, akonáhle sa dostanete na to nesmiete v úmysle prísť mimo neho, rovnako ako budete jednoducho udržovať zvýšiť svoje možnosti, ako sa dostať všetky tieto negatívne vplyvy v danom okamihu. Druh negatívnych efektov, ktoré dámy dôjsť, ak sa rozhodnú využiť týchto liekov, a to najmä tie, androgénnej ako testosterón sú oveľa horšie, než vyššie uvedených.

prístup

Pokiaľ ide o jednoduchosť prístupu, skutočnosť je taká, že sú nezákonné látky bez klinického lekárskeho predpisu, takže jednoduchosť prístupu bude prostredníctvom čierneho trhu (všetko najlepšie i pre kvalitu). Okrem toho, ak sa dostanete zachytené v ich držbe bez lekárskeho predpisu môže hrozí až 5 rokov za mrežami!

Správa ku všetkému, čo si mohli myslieť ide užívajú steroidy

Nemajú naozaj cítiť požiadavku vziať lieky na významné zisky len preto, že by mohla objaviť vo veci v telocvični. Dosahovanie obrovské zisky robí trvať úsilie a pacienti ešte tam nikdy oveľa lepší pocit, než usilovať rovnako ako dosiahnutie niečo obrovského na jej konci.

Ak ste sa snaží, alebo pocit, že potrebujete nejakú pomoc potom sa trochu odbornú pomoc. Môžem vám zaručiť, že výsledky, ktoré možno prekonať dobu 12 týždňov s odbornými pomôcť bude určite sa budete pýtať sami seba, prečo ste sa niekedy tiež považované steroidy.

No comments:

Post a Comment

Anabolické steroidy Vs Prohormones Rovnako ako metyl 1-D

Anabolické steroidy sú umelé zlúčeniny, ktoré sa pripájajú k metóde mužského pohlavia, hormonálnu činidlá spustiť. funkcie steroid y inzerov...