Friday, January 18, 2019

Anabolické steroidy Vs Prohormones Rovnako ako metyl 1-D

Anabolické steroidy sú umelé zlúčeniny, ktoré sa pripájajú k metóde mužského pohlavia, hormonálnu činidlá spustiť. funkcie steroidyinzerovať rast kostrového svalstva, ako aj rast mužských pohlavných funkcií u mužov i žien. Predpokladá sa, že jest to v priebehu roka 1930, že vedci odhalili, že anabolické steroidy môžu v skutočnosti podporovať rozvoj kostrové svalového tkaniva a to bohužiaľ spôsobilo zneužívanie steroidných doplnkov začať s telovými dodávateľmi, rovnako ako vzpierači, rovnako ako neskôr inými športovci z celého radu najrôznejších športových aktivít. Je skutočne uvedené, že sa steroid zneužívanie je natoľko rozsiahla, v atletike, že to môže mať vplyv na konečný výsledok niektorých pretekárov a rastúcim počtom profesionálnych športovcov sú diskvalifikovaný za použitia nemorálne doplnkov.

Prohormones sú porovnateľné v štruktúre, úplne prirodzené a niektoré funkčné rozdiely, ktoré ich robia "oveľa bezpečnejšie" zubného zástupcov. Aj keď sa nemôžu dostať na úrovniach blázon, že steroidy môžu sa môže dosiahnuť "racionálne" stupňov androgénnej posilňovanie. Jedna štúdia s využitím 5-DHEA je to zvýšenie testosterónu stupňov vyššia ako asi 500 mg testosterónu injekcií za týždeň! Nemôžete jednoducho vystúpiť z police 5-DHEA keď rovnako ako predvídanie týchto druhov výsledkov. Navyše nie sú definitívne, ale dať nejaké vedomosti o tom, ako veľmi môže byť vykonávané s reálnymi prohormones. Prohormones potrebujú enzýmy tak, aby boli aktívne látku, ktorá rýchlosť obmedzujúce prvok je to, čo môže umožniť im, aby skutočne byť bezpečnejšie. Rovnako tak typické REAL prohormones (nie šedý trh steroidy) nemajú ťahať akékoľvek zástupcov pečeňových namáhaniu. Originálne prohormone, ktoré sú prípustné podľa DSHEA štandardy nemajú skupinu 17aMethyl, ktorá spúšťa pečene úzkosť. Vidíte-li to vo vzorci, vyhýbať. Priemysel sa vlastne dostal od zodpovedných výrobcov na tie, ktoré nemajú potuchy, čo robia, rovnako ako robia naozaj nevzhľadné koktaily, ktoré hádzať pozor na vietor.

Jedným z hlavných dôvodov, že ľudia skončia sú spojené s zneužívania steroidov je, že môžu vidieť dopad to má na svojom tele, rovnako ako zlepšenie to nesie ich športovú výkonnosť. V posledných rokoch sa odborníci zaviedli prísne metódy, aby sa zabránilo zneužívaniu steroidov v atletike, napriek tomu tam sú niektoré úplne nové značkové lieky, ktoré môžu dostať preč objav, takže nie je problém postarané. Napriek tomu, že ľudia využívajúci steroidy a prohormones sú odhalená nebudú športovci či školák, však pre dospelých, ktoré majú úrovne vysokých škôl, rovnako ako, ktoré chcú cítiť a vyzerať ich ideál. Nastavenie je plná estrogénov, ako je alarmujúci BPA alebo bisfenol A, čo je v mnohých pop kontajnerov a tiež plasty. BPA môže napodobniť estrogén v tele, odhodiť svoju typickú rovnováhy. V tomto prípade, prohormones a steroidy môžu profitovať ľudí. Navyše, medzi hlavnými "obáv", čo je rakovina prostaty, sa zdá byť extra o estrogén, než androgény ako testosterón. Kontrastoval s xeno-estrogény v nastavení priamo nevidím žiadny dôvod nebrať veci ako prohormone priviesť telo späť priamo do rovnováhy.

Mnoho jedincov fušovať do steroidy, aby sa zvýšila ich veľkosť svalov alebo k zníženiu množstva telesného tuku majú. Napriek tomu, že steroidy sú účinné pri zvyšovaní efektivity, ako aj zvýšenie svalovej hmoty neprídu bez problémov. Zubná anabolické steroidy môžu mať vážne vážny dopad na rad telesných orgánov tela. Intenzita škody spúšťaných na telo závisí od typu prípravku, ktorý bol skutočne spotrebované množstvo a tiež obdobie, pre ktoré boli použité steroidy. Predpokladá sa, že injekčné steroidy majú menšie vedľajšie účinky, v porovnaní s perorálne lieky v dôsledku užitočné skupiny 17aMethyl.

Pečeň sa môžu stať poškodené, ak ústnej anabolické steroidy sú prijímané v príjme a môže spôsobiť, cysty, fibróza, benígne aj zhubné nádory, rovnako ako obvykle spôsobí, že pečeň oslabovať to rýchlejšie, než sa obvykle predpokladá. Ak je pečeň vystavená vysokým úrovniam perorálnych steroidov môže byť spustený zdôrazňujú zástupcovia. Iba zubné steroidy s metyl tímu 17a majú tento problém, rovnako ako tesne po že v prípade, že položky sú zneužívané. Napriek tomu sa ti idioti vytváraní týchto miešaných nápojov, je to rozhodne potreba preskočiť 17aMethyl variantov ako pre plánované i neplánované verzie. Tiež je dôležité, že nebude konzumovať alebo zneužívať rôzne iné lieky, keď sa vezme zakázané zubný steroidy. Reálne prírodné prohormones nemajú tieto nežiaduce účinky, s výnimkou prípadne dočasne zatvárať svoju prirodzenú produkciu LH, ktoré môžu minimalizovať svoj all-prírodné výrobu testosterónu. Vzhľadom k tomu, že ste sa dopĺňa s vonkajšími androgénmi, to nie je problém, zatiaľ čo "na cyklu". Ľudia často majú tendenciu brať body ako Nolvedex rovnako ako Arimidex na podzemné trh alebo so zástupcami ako kyselina 3-beta-hydroxy-Urs-12-En-28-ová a 2-fenyl-di-benzyl-l-benzopyran-4-onu ľahko dostupné ako all-prírodné doplnky. Tie okrem vecí, ako je kyselina ellagic rovnako ako resveratrol, by mohla pomôcť pre obnovenie stane rýchlejšie, ale v každom prípade to bude iste stane samo o sebe.

Anabolické steroidy sú starostlivo spojené s mužských hormónov, ako je testosterón, či vám drogy sú zneužívané mužské reprodukčný systém je v nebezpečenstve poškodenia. Dlhodobé vystavenie môže spôsobiť, že sila mužských hormonálnych látok, ako je LH a FSH môžu byť výrazne znížené a človek môže dokonca jednať s vonkajším rastu poprsia. To však bolo preukázané, že návratnosť na slušné množstvo času na jeho vlastné. Prohormones sú porovnateľné, ale opäť nemajú pečeň s dôrazom na zástupcu. Produkty, ako metyl 1-D z LG Sciences môžu reagovať na konať tieto výsledky s pridaním anti-aromatázy činidla a estrogénu blokátory, čo je jedným z mála produktov pre splnenie svoje kritéria legitímne vzorec.

Dámska, ktoré sa anabolické steroidy sú tiež riziko poškodenia, ako to môže ovplyvniť hladiny estrogénu a progesterónu tiež hormóny, ktoré potom môžu viesť k narušenej menštruačného cyklu. Užívajúce steroidy môžu dokonca spôsobiť akné, vypadávanie vlasov, tvár vlasy rovnako ako zníženie prsníka u dám. Ak sú ženy mosting pravdepodobné, aby sa im, že sú oveľa lepšie s nandrolon derivátmi ako 19NorDHEA. To je spôsobené tým, že hlavné virulizing Fazeta, konverzie na DHT chýba a zmenená líbivějšího DHN.

Tie, ktoré berú zubnú steroidy zvýšiť nebezpečenstvo, že krvné zrazeniny iste tvoriť v cievach a lieky môžu potenciálne prerušiť krvný obeh okolo tela. To môže mať vážny dopad na srdci veľa, aby sa ubezpečil, že to nebude mať schopnosť pumpovať krv do celého tela navyše k mať budúce zvýšiť hladinu cholesterolu. Je veľmi dôležité, aby si sa odhlásil pred použitím ľubovoľnej zákonné alebo nezákonné hormón zaručiť nemáte podmienku skôr existujúce. Rovnako tak nie je poškodená vziať nejaké pomoci doplnkov ako koenzýmu Q10, Hawthorn Berry, rybí olej a N-acetyl-cystínu. Prohormones ako metyl 1-D už majú niektoré z týchto prvkov, vytvorených v, však ďalšie doplnky sú vždy dobrý návrh.

Steroidy sú nezákonné v Spojených štátoch, rovnako ako na ovládané kontrolný zoznam látok k Usporiadať III. Uvádzanie na trh alebo aby tieto zástupca môže mať pevnú pokutu. Praví prohormones ako metyl 1D sú oslobodené od týchto zoznamoch, ako aj potešenie v tom, že v dôsledku ich miloval jedného bezpečia. Rovnako tak skutočné prohormones mal uspokojiť DSHEA ktoré sa zúčastňujú regulácie FDA. Naozaj málo produkty spĺňajú tento štandard, rovnako ako čokoľvek s 17aMethyl je okamžite v činu DSHEA.

Ak chcete dosiahnuť čo najefektívnejšiu rovnováhu hormónov pre vaše telo, sa pozrieť na metyl 1-D LG Sciences, má celý rad živín, ktoré by mali pomôcť zvýšiť konverzie a znižovať negatívne dopady. Samozrejme, že vedecký výskum je predbežný a tiež nemôžu byť vzaté do úvahy preukazná a výsledky sú vždy založené na správnej diéty a cvičenia. Okrem toho tento krátky článok neobsahuje klinickej povzbudzovať a tiež vždy vyhľadajte svojho lekára pred začatím akéhokoľvek typu diétny plán a tiež cvičebného programu spolu s doplnkami. správne využitá, myslím, že metyl 1-D byť bezpečná možnosť nezákonných steroidy, však musí byť práve využívaný byť jednotlivci nad 21 rokov.

No comments:

Post a Comment

Anabolické steroidy Vs Prohormones Rovnako ako metyl 1-D

Anabolické steroidy sú umelé zlúčeniny, ktoré sa pripájajú k metóde mužského pohlavia, hormonálnu činidlá spustiť. funkcie steroid y inzerov...